Veel publiek voor de ontmoeting met het pas gepromoveerde Bocholt, de kampioen uit derde, al lang vergeten waren wat verliezen was, kwam bovendien versterkt met drie nieuwkomers de favoriet uit Noorderwijk offensief opzoeken. De eerste helft was vooral in het voordeel van de Limburgers met veelvuldig balbezit maar toch waren de beste kansen voor de thuisploeg. Geen debuut voor Mario Verheyen (privé), geen Nicolay (knie) maar voor de rest een volledig team. De Noorderwijkenaars keken rond en zochten naar de opening die er echter niet was. Nul nul als ruststand was dan ook een logische tussenstand. De tweede helft bleef lang hetzelfde beeld met veldoverwicht voor de bezoekers maar de beste kansen voor de thuisploeg tot speler-trainer Rudy Plompen met een prachtig lobje voor de 1 – 0 zorgde. Niet voor lang echter want Bocholt kon snel gelijkmaken via Leone. Noorderwijk drukte door en opnieuw Plompen kon scoren na schitterend samenspel met Troonbeeckx en Hermans. Uit het boekje. Het bleef lang 2 – 1 en de thuisploeg leek op weg naar de overwinning, zeker toen drie minuten voor het einde aanwinst Almir Duric voor de veilige 3 – 1 zorgde. Over en out voor Bocholt zo leek het. Maar favoriet Noorderwijk zal nog moeten leren omgaan met de druk. Op één minuut veertig voor het einde scoorde Bocholt via Aabbou (3 – 2) na misverstand in de thuisverdediging. Diezelfde Aabbou scoorde 30 seconden later opnieuw. Weg voorsprong, weg puntenwinst, maar Dave Troonbeeck, bezig aan een sterke wedstrijd zorgde opnieuw voor de voorsprong (4 – 3 op dertig seconden van het einde). Maar Bocholt knokte zich weer naar de punten. Een afgeweken bal in de slotseconde en 4 – 4 via Di Pasquale. Grote ontgoocheling op de Noorderwijkse bank en direct crisis in het thuiskamp want op puntenverlies in de eerste wedstrijd was uiteraard niet gerekend. Volgende week geen voetbal en de week nadien naar Beyne die al in crisis zijn na hun verloren derby tegen Ans. Real Noorderwijk speelde met Stijn Nevelsteen, Kevin Witvrouwen, Tim Wagemans, Paul Naalden, Rudy Plompen, Almir Duric, Andy Hermans, Yonoi Paelinckx, Filip ‘t Seyen en Dave Troonbeeckx en Tom Dams.